Dostupni linkovi

Vučić: Parlament bi vrlo brzo trebalo da počne da zaseda


Aleksandar Vučić: Skupštinu čeka mnogo posla
Aleksandar Vučić: Skupštinu čeka mnogo posla

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi parlament vrlo brzo trebalo da počne da zaseda, da ga protesti ne interesuju dok su demokratski, ali i da zbog ogromne podrške građana koju je dobio na izborima želi još "brže, bolje i jače" da radi i doprinese daljem napretku Srbije, prenosi Beta.

Upitan da prokomentarše podršku koju je bivši predsednički kandidat Saša Janković dao policijskom sindikatu i da li ga to podseća na nekadašnju podršku predsednika Srbije Vojislava Koštunice "crvenim beretkama", Vučić je rekao da ga sve to "ne podseća ni na šta".

"Svi neka rade šta hoće, mene glava boli od drugih stvari – poput Goše, Agrokora ...", rekao je Vučić novinarima u Palati Srbija, gde je prethodno razgovarao s dobavljačima hrvatskog Agrokora u čijem sastavu je i Merkator S.

Na pitanje o stavu predsednice parlamenta Maje Gojković da skupština ne nastavlja zasedanje zbog protesta, Vučić je rekao da razume njene "političke i ljudske strahove" i dodao da zna za napade koje je preživela poslednjih dana.

"U Skupštini ima mnogo posla, očekujem vrlo brzo zasedanje", rekao je on i dodao da svako treba da radi svoj posao.

XS
SM
MD
LG