Dostupni linkovi

Koncert gupe Dža ili bu ipak će se održati u Užicu


Užice
Užice

Koncert rok grupe Dža ili bu ipak će biti održan u Užicu, ali ne u Gradskom kulturnom centru, gde je koncert najpre trebalo da se održi ali je iz te ustanove otkazan, već u Klubu KA-3 u prizemlju nekadašnjeg užičkog hotela Turist.

Organizatori koncerta su grupa Užičana koja je želela da ostane anonimna, jer ih, kako su objasnili putem društvenih mreža, ne interesuje politika, već muzika.

Dejan Milojević, menadžer Dža ili bu rekao je da će se rado odazvati pozivu i u subotu održati koncert u Užicu.

"Nas su ovi mladi ljudi kontaktirali preko FB i pitali da li bismo došli onog dana kada je inače bio dogovoren pa otkazan koncert u Gradskom kulturnom centru. Naravno, pristali smo više iz inata i duplo snizili cenu ulaznica, naročito posle saopštenje iz Gradskog kulturnog centra da koncert nije bio ni zakazan. Svi već znaju da je iz političkih razloga otkazan, ali eto nas u Užicu da sviramo i pevamo", rekao je Milojević.

Iz Gradskog kulturnog centra je inače prethodno saopšteno da je koncert otkazan zbog organizacionih i finansijskih razloga.

Iz ove grupe međutim tvrde da je do otkazivanja došlo zbog njihove pesme Diktatore u kojoj aludiraju na aktuelnog srpskog premijera i kandidata Srpske napredne stranke za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

XS
SM
MD
LG