Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Vlada Srbije izabrala Vladimira Rebića za direktora policije


Vladimir Rebić

Vlada Srbije na današnjoj sednici izabrala za direktora policije Vladimira Rebića koji je do sada obavljao funkciju vršioca te dužnosti, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Rebić u MUP-u radi od avgusta 1992, a počeo je u tadašnjem Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Užicu, gde je radio na inspekcijskim i upravnim poslovima bezbednosti saobraćaja.

Od 1996. do 2002. Rebić je radio kao šef Odseka za inspekcijske i upravne poslove SUP-a Užice, nakon čega prelazi u Upravu saobraćajne policije gde je bio angažovan na obuci saobraćajne policije.

U januaru 2010. postaje zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije i u naredne četiri godine koordinira aktivnosti saobraćajne policije na donošenju podzakonskih akata u cilju implementiranja novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Za načelnika Uprave saobraćajne policije imenovan je 20. juna 2014, a zahvaljujući rezultatima i odličnom profesionalnom radu imenovan je za vršioca dužnosti direktora policije, navodi se u saopštenju.

Rebić je rodjen je 9. januara 1967. u Užicu, a 1991. godine diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu.

XS
SM
MD
LG