Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Stefanović: U ponedeljak sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti


Na sednici će, precizirao je ministar, biti reči o mogućoj umešanosti državljana Srbije u nedavna dešavanja u Crnoj Gori

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sazvao je za ponedeljak sednicu Biroa za kordinaciju službi bezbednosti, a na dnevnom redu je, pored ostalog, moguća umešanost srpskih državljana u dešavanja u Crnoj Gori, rekao je za Tanjug potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Po nalogu predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, biće održana sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti na kojoj će se razgovarati o tri veoma važne teme", rekao je Stefanović.

Na sednici će, precizirao je ministar, biti reči o mogućoj umešanosti državljana Srbije u nedavna dešavanja u Crnoj Gori, zatim o delovanju stranih obaveštajnih službi na teritoriji Srbije i zaštiti nacionalnog suvereniteta, kao i o borbi protiv korupcije i kriminala.

"Očekujem da će brzo i pravovremeno reagovanje svih službi bezbednosti, kao i do sada, dati rezultate, a premijeru ćemo izneti sve važne informacije do kojih smo došli u prethodnih nekoliko nedelja", istakao je Stefanović.

XS
SM
MD
LG