Dostupni linkovi

Bosić: Dodik naveća pretnja za budućnost RS


Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić izjavio je danas da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najveća pretnja za budućnost RS, koju je doveo u izolaciju, ekonomske probleme i nezaposlenost.

Bosić je ocenio da je Dodik, zbog sve većeg broja dokumenata koji se pojavljuju o "njegovom i kriminalu vlasti u Srpskoj, pokušao da aktivira priču o domaćim izdajnicima i unutrašnjim neprijateljima koji ruše RS".

Lider SDS-a je rekao da je zbog raznih tužbi za klevetu "više u sudu nego na radnom mestu", navodeći da se danas pojavio kao svedok predsednika Saveta mladih Partije demokratskog progresa (PDP) Nikole Dronjka, kojeg je Dodik takođe tužio za klevetu.

"Dodik, iako je tužio razne osobe, ne pojavljuje se na ovim suđenjima i pokušava da na ovaj način izvrši pritisak na svoje kritičare, te na neki način upotrebi sud za svoje političke interese i začepi usta onima koji ne podržavaju njegovu politiku. To mu je kontraproduktivno " smatra Bosić.

Lider SDS-a je ocenio da će iz svega izaći znatan broj "konkretnih dokaza o kriminalu za koji će Dodik na kraju morati da odgovara".

XS
SM
MD
LG