Dostupni linkovi

Bubnjar benda 45. žrtva tragedije u Bukureštu


Bubnjar hevi metal benda Bogdan Enače, koji je svirao u noćnom klubu "Kolektiv" u Bukureštu prošlog vikenda kada je izbio požar, preminuo je, čime se broj žrtava popeo na 45.

Ljekar Kristijan Nitesku rekao je da je Enače bio bubnjar benda "Zbogom gravitaciji" koji je svirao u "Kolektivu" 30. oktobra i da je preminuo večeras u državnoj bolnici.

Rumunsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je Enače bio u vojnom avionu i na putu u Cirih radi liječenja zadobijenih opekotina, kada je došlo do problema sa kardiorespiratornim sistemom.

Avion se okrenuo nazad ka Bukureštu dok su ljekari pokušavali da ga održe u životu. On je preminuo po slijetanju u Rumuniju. Dvojica gitarista benda preminula su prošle sedmice.

Enače je četvrti pacijent koji je preminuo danas. Nitesku je nešto ranije rekao da je muškarac preminuo od zadobijenih opekotina.

Lokalni mediji javili su ranije da su dva pacijenta ranije preminula i da je riječ o turskom državljaninu koji je studirao u Rumuniji i ženi koja je bila zaposlena u baru u klubu.

XS
SM
MD
LG