Dostupni linkovi

Stefanović: Navodi o Siniši Malom će biti ispitani


Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da će svi navodi o gradonačelniku Beograda Siniši Malom biti ispitani, ali da će odgovarati i oni koji daju neistinite informacije.

"Ispitaće se svi navodi (o Malom), ali će odgovarati i oni koji to rade na lažan način", rekao je Stefanović za Radio-televiziju Srbije (RTS).

On je kazao da mu se čini da se "svi prave nevešti" ne želeći da prepoznaju "užasnu kampanju" protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića i Vlade koju kako je rekao, vode televizija N1 i dnevni listovi Kurir i Danas.

"Hajka se vodi protiv premijera, jer on vodi nezavisnu politiku, a očigledno da postoje centri moći kojima to ne odgovara. Politika vlade će ostati ista kao ona za koju su nam građani dali poverenje i nikoga partijska knjižica neće štititi", dodao je on.

Prema njegovim rečima, nije pružen nijedan dokaz za tvrdnje o gradonačelniku, kao što je bilo i u aferi "prisluškivanje".

"Nijedan kredibilan dokaz nije pružen. Pozivao sam sve nadležne da dođu i provere u MUP-u da li je bilo prisluškivanja, do sada se nijedan državni ili nezavisni organ nije pojavio, niti ga to interesuje", kazao je ministar.

XS
SM
MD
LG