Dostupni linkovi

Tomislav Karadžić: Edi Rama je sjajan, gospodin čovek


Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić pohvalio je premijera Albanije Edija Ramu, rekavši da je stojički podneo poraz u fudbalskoj utakmici dve zemlje.

"Rama je sjajan, gospodin čovek. Tražio je da se sa mnom slika na poluvremenu. Čestitao je posle utakmice, rekao je da je to fudbal, stojički je sve podneo", rekao je Karadžić novinarima u Elbasanu.

Karadžić je u društvu Rame i prvog čoveka Fudbalskog saveza Albanije Armandom Dukom gledao utakmicu, u kojoj je Srbija pobedila u gostima sa 2:0 u pretposlednjoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

"Poraz im je teško pao jer bi se sa nerešenim rezultatom plasirali na Evropsko prvenstvo. Sada im je taj put mnogo otežan", naveo je Karadžić.

"Treba svi da se opametimo. Da nije bilo drona u Beogradu, očito je da bi srpskom fudbalu i svima nama bilo mnogo bolje. Ova pobeda je više od igre i fudbala, slavili su ljudi u Srbiji, Makedoniji, na Kosovu. Ovaj rezultat ne sme da uzrokuje euforiju, treba da se spremimo za Portugal, da pokušamo da napunimo stadion i potvrdimo rezultat i priču da idemo napred", rekao je Karadžić.

XS
SM
MD
LG