Dostupni linkovi

Radulović: Ne mičemo se ispred Skupštine


Funkcioner opozicinog Demokrarskog fronta (DF), organizatora uličnih protesta u Podgorici, Branko Radulović poručio je večeras da se učesnici protesta i dalje okupljati na istom mestu, ispred zgrade Skupštine Crne Gore.

Po ranijoj dozvoli policije, bina i šatori koji su na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, treba da budu uklonjeni sutra, u subotu.

To bi značilo deblokiranje glavne saobraćajnice u Podgorici koja je, zbog protesta ispred Skupštine, zatvorena od nedelje, 27. septembra.

"Odavde se ne mičemo dok ne osvojimo slobodu. Nećemo dopustiti da se makne nijedan šator niti toalet, a ni ova bina", rekao je večeras Radulović okupljenim građanima.

On je pozvao ostalu opoziciju da se pridruži protestu, a ako to ne učini, kako je ocenio Radulović, "nestaće s političke scene".

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević izjavio je danas da protest dela opozicije Crnu Goru svakodnevno košta 40.000 evra što je naknada za oko hiljadu policajaca koji obezbeđuju uličnu demonstraciju Demokratskog fronta.

XS
SM
MD
LG