Dostupni linkovi

Crna Gora: Predsjednik raseljenih osoba s Kosova pozvan u policiju


Novinar i predsjednik Udruženja raseljenih lica "Kosmet" iz Sutomora Milenko Miško Jovanović rekao je da je pozvan u policiju na informativni razgovor povodom predstojećih protesta opozicije u nedjelju, 27. septembra, u Podgorici.

On je naveo da se poziv na informativni razgovor, koji je jutros dobio, ticao predstojećih protesta koje organizuje Demokratski front.

On je negirao da ima bilo šta sa organizacijom protesta. "Koristim priliku da kažem da bi mi bila čast da budem portparol protesta, ali o toj temi niko sa mnom nije nijednog trenutka razgovarao, niti sa organizacijom protesta imam bilo šta", istakao je Jovanović.

On je naveo da je razmišljao da li uopšte da ide na proteste, iako donekle ima obavezu da kao novinar sa njih izvještava za nekoliko medijskih kuća za koje radi.

"Sam poziv sam doživio kao prvorazredni skandal, budući da je na informativni razgovor ovim povodom pozvan novinar nekoliko crnogorskih i regionalnih medija, a ne neko ko je stvarno u organizaciji protesta i ko je na bilo koji način uključen u ono što će se odigrati 27. septembra", rekao je Jovanović.

Na pitanješta misli ko stoji iza njegovog poziva na informativni razgovor, Jovanović je ocijenio da je pod mjerama tajnog nadzora.

XS
SM
MD
LG