Dostupni linkovi

Pucnjava u centru Barselone, ranjene dve osobe


Najmanje dve osobe, od kojih jedna teže, ranjene su danas popodne u pucnjavi u neposrednoj blizini centralne pešačke ulice u Barseloni, Ramblas, objavili su španski mediji.

Policija istražuje da li je napadač, koji je pucao na dvojicu muškaraca, ranivši jednog od njih, delovao sam ili je imao pomagača, preneo je list "Mundo", dok "Pais" piše da policajci tragaju za više osumnjičenih.

U pucnjavi ispred hotela "Silken", koji se nalazi u ulici Pintor Fortuni odmah do Ramblasa, pogođen je jedan muškarac, koji je zatim sa još jednim utrčao u taj hotel.

Tu su naleteli na staklo, pri čemu je drugi muškarac zadobio posekotine, a zatim su istrčali iz hotela kroz zadnji izlaz, koji gleda na ulicu Karme, piše "Mundo".

Muškarac sa ranom od metka se zatim sakrio u prodavnicu odeće, u ulici Karme broj 18, dok se čovek povređen od stakla sakrio u ulazu broj 21. Obojica su nešto kasnije prebačeni u bolnicu, a policija je zatvorila prodavnicu odeće.

Policija još traga za napadačem koji je pucao na dvojicu ljudi, a posebno se nadziru hotel "Silken" i okolne ulice.

U jednom trenutku su policajci sumnjali da se napadač krije u supermarketu "Karfur", ali se pokazalo da to nije tačno, pa oni sada proučavaju snimke nadzornih kamera iz hotela "Turin", koji se nalazi veoma blizu mesta na kojem je došlo do pucnjave.

XS
SM
MD
LG