Dostupni linkovi

Građani blokirali autoput i Avalski put jer nemaju vodu


Stanovnici podavalskih naselja kod Beograda, koji nemaju vodu već nekoliko dana, danas su blokrali autoput kod Vrčina i Avalski put. Informaciju o blokadi autoputa nezvanično je potvrdio izvor agencije Beta iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) potvrdili su da je do blokade saobraćaja došlo kod ulaska u naselje Zuce oko 17 sati, zbog čega ;gradski i prigradski saobraćaj u tom delu grada uopšte ne funkcioniše.

"Naši autobusi na liniji 408 uopšte ne funkcionišu u tom delu grada, a jedan autobus je zarobljen u gužvi", rekli su Beti dispičeri u GSP-u i dodali da nemaju informacije kada bi moglo da dođe do normalizacije saobraćaja.

Prema pisanju medija, pojedina podavalska naselja nemaju vodu već sedam dana, a preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" je danas apelovalo na stanoništvo da vodom iz vodovoda ne zaliva useve i zelenilo, da ne puni bazene i ne rashlađuje pločnike, jer u pojedinim rubnim područjima Beograda već ima poremećaja u snabdevanju vodom.

XS
SM
MD
LG