Dostupni linkovi

Stefanović: Privedena osoba koja je umešana u napad na Beka


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija privela N.A. (31) iz Beograda zbog umešanosti u oružani napad na biznismena Milana Beka.

Stefanović je, gostujući na televiziji Pink, kazao da se DNK osumnjičene podudara sa DNK nađan na čauri kojom je pogođen Beko. On je dodao da se nada da "će ovo biti početak otkrivanja svega šo se dešavalo na ovom slučaju".

Govoreći o terorističkim pretnjama koje su se ove nedelje pojavile na internetu, Stefanović je kazao da ih bezbednosne službe ozbiljno shvataju i da se sa međunarodnim partnerima radi na otkrivanju onih koji stoje iza postavljanja video snimaka.

Ministar je dodao da nema razloga za strah, jer je Srbija bezbedna.

Stefanović je kazao i da je ragovarao sa ministrom policije Republike Srpske Draganom Lukačem i da ga je on obavestio da su identifikovane određene osobe za koje se sumnja da su učestvovale u napad na predsednika Vlade Srbije u Potočarima, na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici.

"Videćemo koliko će istražni organi Bosne i Hercegovine imati volju da procesuiraju lica koja su pokušala da ubiju našeg premijera", kazao je Stefanović.

XS
SM
MD
LG