Dostupni linkovi

U toku istraga o kukastom križu na Poljudu


Splitska policija započela je kriminalističko istraživanje kako bi otkrila tko je prije kvalifikacijske nogometne utakmice između Hrvatske i Italije na travi poljudskog stadiona napravio znak kukastog križa.

"Kukasti križ je na jugozapadnom dijelu travnjaka uočen krajem prvog poluvremena kada su ga djelatnici stadiona pokušali ukloniti, ali bezuspješno. Odmah po završetku utakmice policija je na mjestu događaja obavila očevid kojega je nastavila i jutros i koji još traje, a usporedo s tim se provodi i kriminalističko istraživanje", kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Policija kaže kako će podnijeti kaznenu prijavu protiv, za sada, nepoznate osobe, a u dogovoru s državnim odvjetništvom će odlučiti o kojoj će prijavi biti riječ.

Nisu željeli komentirati je li točna informacija koja se sinoć pojavila u medijima da se najvjerojatnije radi o tekućini koja je prethodno u znaku kukastog križa prolivena po travnjaku zbog čega je taj dio trave "izgorio", a može se uočiti tek paljenjem svjetala na stadionu.

XS
SM
MD
LG