Dostupni linkovi

MUP: Ješićeve izjave su zlonamerne


Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo je kao zlonamerne i tendeciozne navode novinara Vladimira Ješića da je prema njemu postupano neprofesionalno i da policija ništa nije preduzela kako bi uhapsila navodne napadače na njega.

Policija će nastaviti intenzivni rad, kako bi slučajevi prijavljenih napada u Inđiji i Beočinu bili rasvetljeni, i nećemo dozvoliti da bilo ko Ministarstvo unutrašnjih poslova uvlači u lične i političke sukobe, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je krajnje profesionalno i odgovorno pristupila celom slučaju, a u cilju njegovog rešavanja iz Beograda u Inđiju je upućen i poligrafista, kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti tog slučaja, saopštili su predstavnici MUP-a.

Policija je podsetila da je na osnovu zahteva nadležnog tužilaštva Vladimiru Ješiću i dvojici svedoka ponuđeno da se poligrafski testiraju, ali da su oni to odbili.

"(Funkcioner SNS koji je rentirao automobile ne snimku) Vladimir Gak, kome je takođe ponuđeno poligrafsko testiranje, pristao je da odgovara na pitanja poligrafiste i nije imao reakcije koje pokazuju bilo kakvu povezanost sa napadom na Ješića", navodi policija.

XS
SM
MD
LG