Dostupni linkovi

Edo Maajka: Kako sam postao moderator


Edo Maajka: kako sam postao moderator

Moderator za emsije u Crnoj Gori bio je reper Edo Maajka. Kaže da je za emisiju Perspektive čuo od prijatelja Milana:

“To je jedan od onih upućenih ljudi koji znaju sve, a nisu producenti.”

“Rekao mi je da tamo neka ekipa radi emisiju koja će se baviti tim i tim teškim temama, te da će se njom obuhvatiti cijela regija. Jako mi je drago što postoji takav jedan projekat, odgovorio sam, popio pivo do kraja i zaboravio na cijelu priču”, kaže Edo Majka.

Nakon par sedmica su me pozvali da budem jedan od moderatora, ali ja nemam veze s modom i oblačenjem!?

Ne brini ti ništa, tvoje je samo da budeš ti i pričaš s tinejdžerima, umirila me teta Duda.

O čemu će se pričat?

O ravnopravnosti spolova, tj neravnopravnosti!

Super Dudo može, sviđa mi se, poželio sam Crnu Goru, a i pametovat. Kasnije su mi tek objasnili da ja neću pametovat nego samo podbadat pitanjima, a pametovat će mladi Crnogorci, reko može, ako su mogli onaj Marčelo i onaj iz Dubioze, mogu i ja.

Ja ne volim kamere, tako da sam par minuta pred početak imao jedan lagani napad panike, pobjegao bi ja i izvlačio se na neodgovornost, ali nije se moglo doći do vrata od tih tinejdžera. Valjalo mi stisnut zube i izgurat. Srećom, ti momci i cure su bili jako pametni i zahvalni sugovornici, tako da nisam morao u biti ništa, trebao sam samo najavit i uživat slušajući njihovu raspravu.

Prebrzo je završilo a ja opušten u odličnoj atmosferi sam htio još. Jedva čekam vidjeti kako je to sve ispalo. Rekli su mi da su Marko i Brano bili bolje pripremljeni, ali da sam ja ljepši i simpatičniji. Standardno. Hvala ekipi Perspektive na prekrasnom iskustvu i druženju, hvala učenicima koji su sudjelovali u emisiji i pojačali nadu u svjetlu budućnost.

XS
SM
MD
LG