Dostupni linkovi

SNS: Učestali napadi, skup podrške


Beogradski i novosadski odbori SNS zatražili su hitnu sednicu Predsedništva i Glavnog odbora stranke zbog "orkestriranih napada na premijera i Vladu Srbije".

Beogradski odbor SNS-a nakon današnje hitne sednice zatražio je hitno zakazivanje sednice stranačkog rukovodstva na kojima će biti razmotreni, kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji napadi na suverenost Srbije".

Predsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Miloš Vučević naveo je da će članovima Predsedništva predložiti da organizuju skup koji će nedvosmisleno pokazati "da li su građani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke".

Pozivu se priključio i gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu, u kome smatraju da je pozadina "napada" na Vojsku Srbije "urušavanje pravnog poretka i bezbednosti države".

U saopštenju koje je potpsao šef leskovačkih naprednjaka i gradonačlenik Leskovca Goran Cvetanović navodi se da gradjani okupljanjem treba da pokažu "da li žele da ih vodi Aleksandar Vučić i Vlada Srbije, ili žele da budu marionete onih koji su plaćeni da izazovu nemire u Srbiji".

XS
SM
MD
LG