Dostupni linkovi

Počeo sa radom "Tijanin portal"


U znak sećanja na Tijanu Jurić, koja je ubijena na današnji dan pre pet meseci, u znak sećanja na nju počeo je s radom portal www.tijana.rs.

Početno zamišljen kao sajt koji će sadržati nekoliko stranica biografije nastradale devojčice, u toku izrade prerastao je u portal sa stranicama i rubrikama na kojem će, osim najnovijih informacija o suđenju, biti ispraćene i sve aktivnosti u vezi sa usvajanjem "Tijaninog zakona" i uvođenja sistema "Tijana alert", rekao je Tanjugu urednik portala Aleksandar Dovragović.

Na portalu Tijana.rs objavljivaće se informacije i o statusu predloga za ulice u Subotici i Bajmoku koje će nositi Tijanino ime, o realizaciji ideje o memorijalnom parku na mestu gde je nastradala devojčica nađena, o početku rada portala Nestali.rs i Pedofili.rs, ali i tekstovi korisni za prevenciju otimanja ili zloupotrebe dece i zaštitu dece na internetu.

Nov materijal, kako je objasnio Dovragović, biće dodavan u vidu novih rubrika kako bi čitaoci mogli da se upoznaju sa aktuelnim informacijama u vezi sa tim temama.

Portal Tijana.rs nastao je na osnovu podataka iz više od 1.500 tekstova i 300 video snimaka.

Tijana Jurić ubijena je u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku. Za njeno ubistvo sumnjiči se Dragan Đurić.

XS
SM
MD
LG