Dostupni linkovi

Hrvatska: ORaH neće surađivati sa SDP-om


Iz stranke Održivi razvoj Hrvatske (ORaH) odbacili su i dezinformacijama nazvali medijska nagađanja o dogovorenoj suradnji ORaH-a i SDP-a te navodnim ponudama o raspodjeli mjesta u budućoj vladi.

"ORaH ne može surađivati sa SDP-om i strankama Kukuriku koalicije, jer nisu vjerodostojne i politički odgovorne u provedbi predizbornih obećanja i vlastitog programa, te sigurno neće sudjelovati u političkom projektu koji bi omogućio produžetak sadašnje neuspješne politike koja nije u interesu građana i građanki Republike Hrvatske. ORaH nema ambiciju spašavati SDP ni preuzimati odgovornost za loš i neodgovoran rad Vlade", poručuju iz ORaH-a u priopćenju.

Ističu kako najoštrije demantiraju ponovne medijske spekulacije i dezinformacije o "dogovorenoj" suradnji sa SDP-om te "ponudama" predsjednice stranke Mirele Holy kao navodne buduće premijerke o raspodjeli mjesta u idućoj vladi, ocjenjujući kako takve insinuacije obmanjuju javnost radi nanošenja političke štete ORaH-u.

Odbacuju i medijske te tvrdnje političkih komentatora da će stranka poduprijeti i biti dio tzv. lijeve vlade predvođene SDP-om.

"Nikakva suradnja ORaH-a sa SDP-om nije moguća", naglašavaju u priopćenju.

XS
SM
MD
LG