Dostupni linkovi

Incidenti na utakmici Partizana i Novog Pazara


Fudbaleri Partizana gostuju Novom Pazaru u 14. kolu Superlige, a domaći navijači izazvali su prekid pogodivši trenera crno-belih Marka Nikolića petardom u grudi.

Petarda se odbila i eksplodirala pored šokiranog trenera Partizana, koji se odmah obratio zvaničnicima i arbitru Vladu Glođoviću.

Kada se situacija smirila, meč je nastavljen uz upozorenje domaćim gledaocima da će u slučaju novog incidenta tribina biti ispražnjena. Novi Pazar i Partizan odigrali su 1:1 u 14. koli Super lige. Partizan je poveo u četvetom minutu golom Danka Lazovića, a izjednačio je Bruno Oliveira de Matos u 78. minutu.

Fudbaleri Novog Pazara imali su podršku najvatrenijih navijača protiv Partizana, iako je prvobitno klub kažnjen zatvaranjem severne tribine. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je na dva meča severni deo stadiona kraj Jošanice zbog ubacivanja petardi na meču protiv Borca, ali je Novi Pazar iskoristio mogućnost žalbe u roku od osam dana.

Inače, novopazarska policija je tokom dana pojačano kontrololisala prilaze gradu, ali i centru, kako bi u potpunosti sprovela odluku da navijači Partizana ne prisustvuju utakmici.

XS
SM
MD
LG