Dostupni linkovi

Navijači Galatasaraja na "sistematskom" pregledu


Nekoliko navijača Galatasaraja koji su osumnjičeni za ubistvo navijača Crvene Zvezde, Marka Ivkovića, prevezeni su iz pritvora u lokalnu bolnicu.

Prema pisanju turskih medija, koji prenose fotografiju i snimak odvođenja u bolnicu jednog od pritvorenih, trenutno su u pritvoru sedmorica navijača Galatasaraja.

Iako su mediji u Srbiji objavili da je u pitanju osumnjičeni za ubistvo, turski mediji ne preciziraju o kome se radi, ali ističu da je obučen u trenerku Galatasaraja.

Istražnim radnjama, pregledanjem video snimaka mjesta zločina, u srijedu je uhapšeno pet osoba, u toku noći jedno, a u toku dana još jedno.

Turski mediji su 26.novembra prenijeli da je prvoosumnjičeni za ubistvo navijača Crvene zvezde uhapšen, međutim tu vest nije mogao da potvrdi konzul Srbije u Istanbulu, koji je istakao da će u petak dobiti više informacija od tužioca angažovanog u ovom slučaju.

Turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu.

Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu obavestio je Ivicu Dačića u srijedu predveče da je sedam osoba privedeno na informativni razgovor povodom ovog slučaja.

Ivković je ubijen prošlog petka u Istanbulu, gdje je došao da gleda košarkašku utakmicu beogradske Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja.

XS
SM
MD
LG