Dostupni linkovi

Putin poželeo uspeh Dodiku na izborima


Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u Moskvi sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i tom prilikom rekao da se odnosi između Rusije i Srpske razvijaju uspešno, što je značajno za situaciju u regionu.

"Drago mi je da konstatujem da, iako imamo dosta skromne brojke u trgovinsko-ekonomskoj saradnji, ipak, robna razmena raste, tako da je za četvrtinu povećana u poslednje vreme", rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

"Kod vas će uskoro biti izbori. Ja bih da vam poželim uspeh. Znam da vas znatan broj birača podržava, to je već danas jasno", rekao je Putin.

Ruski predsednik je tokom susreta s Dodikom i premijerkom Željkom Cvijanović podsetio da se u ovoj godini već sastajao s predsednikom Srpske.

"Vi ste vrlo iskusan čovek, i političar i privrednik. Vi to sami odlično razumete. Veoma mi je drago što vas vidim", rekao je Putin.

Napominjući da su danas složena vremena i u međunarodnim odnosima i u Evropi i u svetskoj ekonomiji, Putin je istakao da se odnosi između Rusije i Srpske razvijaju uspešno, što je značajno za situaciju u regionu.

XS
SM
MD
LG