Dostupni linkovi

Subotica: Oduzet pasoš vozaču turskog autobusa


Arslanu Hajriju, vozaču turskog autobusa, koji se prevrnuo na autoputu kod Subotice, kada je jedna osoba poginula, određena mera zabrane napuštanja Subotice.

Kako je Tanjugu izjavila prva zamenica osnovnog javnog tužioca u Subotici Livija Panić Hajri je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, nakon što je prethodno otpušten iz Opšte bolnice u Subotici, gde je bio hospitalizovan nakon nesreće zbog srčanih problema.

Prema njenim rečima, iako je tužilaštvo predložilo meru pritvora vozača, sudsko veće je zbog njegovog zdravstvenog stanja odredilo meru zabrane napuštanja mesta boravišta i privremeno mu oduzelo pasoš.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog četvrtka oko šest sati ujutro na autoputu izmedju Bačke Topole i Subotice jedna osoba je poginula, a tridesetak je povredjeno.

Do saobraćajne nesreće je došlo pošto je vozač autobusa turske registracije, iz za sada neutvrdjenih razloga, "izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta", saopštila je subotička policija.

XS
SM
MD
LG