Dostupni linkovi

SAD: Četiri osobe ubijene u pucnjavi


U pucnjavi u Džonzborou, u američkoj državi Arkanzas, nepoznati napadač ubio je tri osobe, a dve je ranio, da bi potom, kako se sumnja, i sebi oduzeo život.

Napadač je u jednoj kući ubio odraslog muškarca i devojčicu i teško ranio dva dečaka, a zatim je ubio i jednog radnika u obližnjoj firmi, saopštila je policija. Osumnjičeni je kasnije pronađen mrtav sa prostrelnom ranom na mestu vozača u automobilu ostavljenom na sredini autoputa, izjavio je na konferenciji iza novinare poručnik Dag Formon iz policije Džonzboroa.

Još nije utvrđeno da li je on ubijen ili je izvršio samoubistvo. Formon je rekao da su odrasli muškarac i 13-godišnja devojčica ubijeni u subotu posle podne, u kući u kojoj je jedna porodica imala porodično okupljanje.

Još četiri osobe su ranjene i prebačene u obližnje bolnice. Formon je kazao da su dva deteta, od osam i 10 godina, prevezena u bolnicu u kritičnom stanju, navodi AP.
Policija je obaveštena o pucnjavi u kući, a zatim i o pucnjavi u jednoj firmi gde je, prema Formanovim rečima, jedan radnik pronađen mrtav.

Posle toga je jedan farmer ili vozač u prolazu pozvao policiju zbog autmobila parkiranog na sredini autoputa. U njemu je pronađeno telo osumnjičenog. Forman je kazao da policija ne zna šta je bio motiv ovog zločina, a istraga je u toku.
XS
SM
MD
LG