Dostupni linkovi

SDP u srijedu odlučuje o Lovrić-Merzel i Sabi


"SDP će na sjednici Predsjedništva u srijedu raspraviti i nakon toga donijeti odluku o suspenziji ili isključenju iz stranke sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel te vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe", potvrdio je tajnik SDP-a i predsjednik saborskog kluba Igor Dragovan.

Dragovan je za Hrvatski radio rekao da će, kako je i najavljeno, stranka razgovarati o slučajevima dvoje članova Predsjedništva, o njihovoj suspenziji ili isključenju iz stranke, kako bi se smanjila politička šteta "koja sigurno postoji".

"Politička odluka u stranci će biti, statut stranke to omogućava, ne samo statut, a to su suspenzija ili isključenje iz stranke. O tome će se razgovarati i donijet ćemo te odluke", rekao je Dragovan dodavši da to očekuju svi "zbog ugleda, načina rada i funkcioniranja SDP-a".

Dragovan naglašava da SDP "ne može nositi odgovornost nekoga ako je napravio ono za što se tereti". "Svatko mora osloboditi stranku tog tereta i pred institucijama države dokazati svoju nevinost", rekao je.
XS
SM
MD
LG