Dostupni linkovi

Očekivanja nosilaca političkih lista


Očekivanja političara

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će njegova stranaka ostvariti mnogo bolji izborni rezultat u odnosu na protivkandidate.

"Ja nisam došao da danas, na dan izbora tražim alibi i govorim da sam zadovoljan ako dobijem jedan odsto glasova više - naravno da nisam i očekujem bolje rezultate od ostalih", rekao je Vučić.

Premijer Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poželeo je Srbiji da posle izbora ima političku stabilnost, jer je to preduslov da se napravi bilo kakav ozbiljan korak napored. "Voleo bih da institucije budu jake i stabilne, da se razvija demokratski sistem, uz puno poštovanje ljudskih prava i sloboda i da se tačno zna koliko je kome dug mandat", rekao je Dačić posle glasanja na biračkom mestu na Dedinju.

Dačić je izrazio nadu da će biti nastavljeno ono što je Vlada počela.

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas izrazio je očekivanje da će građani Srbije na vanrednim izborima glasati za ljude koji iza sebe imaju rezultate u radu.

On je naveo da se biračima u poslednje dve godine obećavaju "razni projekti koji neće biti realizovani i bajke o investicijama", i kazao da kompanija koja treba da gradi projekat "Beograd na vodi" nema nijednog zaposlenog.

Ostale izjave možete pročitati ovde
XS
SM
MD
LG