Dostupni linkovi

Nastavlja se potraga za avionom



U moru južno od Vijetnama uočeni su predmeti za koje se sumnja da bi mogli biti ostaci aviona, no još nema službene potvrde, prenosi Index.hr.

I dalje su nejasne okolnosti nestanka Boeinga koji je prevozio 239 putnika iz Kuala Lumpura prema Pekingu. U potragu je uključeno 40 brodova i više od trideset zrakoplova, no rezultata nema. Postoji mogućnost da se avion vratio, a nije isključena ni mogućnost terorističkog napada- potvrđeno je nakon što je Interpol objavio da je u avionu bio dvojac s lažnim putovnicama.

U moru južno od Vijetnama uočeni su predmeti za koje se sumnja da bi mogli biti ostaci aviona, no još nema službene potvrde. Obiteljima je rečeno da se pripreme na najgore.

Danas je i Interpol potvrdio da je najmanje dvoje putnika koristilo ukradene putovnice. U tijeku su pregledi putovnica ostalih putnika.

Na popisu putnika nalaze se imena Christiana Kozela (30) iz Austrije i Luigija Maraldija (37) iz Italije, no oni nisu bili u zrakoplovu, a putovnice su im ukradene. Interpol je objavio da nastoji otkriti pravi identitet putnika koji su se ukrcali na taj let s ukradenim putovnicama.
XS
SM
MD
LG