Dostupni linkovi

Evakuisani građani napuštaju Bačku Topolu


Svi putnici blokirani u snežnim nanosima na autoputu kod Feketića evakuisani su tokom noći, dok evakuisani građani napuštaju područje Bačke Topole, gde je proglašeno vanredno stanje.

Sa pet lokacija na području Bačke Topole krenulo je put prvobitnih odredišta - Subotici i Novom Sadu, oko 1.500 osoba evakuisanih sa obližnjih puteva zavejanih snegom.

U zavisno od mesta na kojem su smešteni, ti ljudi će biti upućeni očišćenim saobraćajnicama ka Subotici i Novom Sadu, rekao je ministar saobraćaja Aleksandar Antić, prenosi Tanjug.

Vuksanović Žugić i Antić su objasnili da je na auto-putu ostalo 37 vozila onih koji su bili evakuisani na područje Bačke Topole i da će njihovi vlasnici biti dovezeni do automobila.

Svi putnici blokirani u snežnim nanosima na autoputu kod Feketića evakuisani su tokom noći, ali je jedan bugarski šleper, i pored zabrane, ušao na lokalni put Bačka Topola-Subotica, prevrnuo se i napravio zastoj usled čega je oko 100 vozila bilo zarobljeno, rečeno je u nedelju ujutro Tanjugu u Sektoru MUP-a za vanredne situacije.
XS
SM
MD
LG