Dostupni linkovi

Srbija: Prevrnuo se šleper, evakuacija zavejanih


Svi putnici na autoputu kod Feketića evakuisani. U međuvremenu se na lokalnom putu Bačka Topola-Subotica prevrnuo bugarski kamion i napravio novi zastoj, a saobraćajnica se raščišćava.

Vatrogasno-spasilačke ekipe tokom jutra evakuisale su 38 osoba koje su potom zbrinute u prostorijama Crvenog krsta u Bačkoj Topoli, istakli su predstavnici Sektora MUP-a za vanredne situacije.

Regionalni put između Bačke Topole i Subotice je prohodan, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Vanja Vukić.

"Regionalni put između Bačke Topole i Subotice sada je prohodan. Preko informacija koje smo dobili od saobraćajne policije, kamion se tu zatekao za vreme važenja zabrane", rekao je Vukić novinarima prilikom obilaska Operativnog centra Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije.

Prema njegovim rečima, tokom jučerašnjeg dana na ugroženim područjima spaseno je i zbrinuto 900 ljudi.

Policija je apelovala na građane da ne idu na put i ne izlaze iz domova i dodala da su najugroženiji putni pravci u Srednjebanatskom, Južnobanatskom, Južnobačkom i Braničevskom okrugu, prenose beogradski mediji.
XS
SM
MD
LG