Dostupni linkovi

Novi Sad: Trojica huligana napala učenika na času


U Novom Sadu ponovo maloletničko nasilje - trojica huligana upala su u utorak popodne na čas u Srednjoj ekonomskoj školi i bejzbol palicama i srpom napali jednog učenika, javlja dopisnik RSE.

Kako nezvanično saznajemo napadnut učenik nije ozbiljno povređen.

Portparolka policijske uprave u Novom Sadu, Mileva Tomić kaže za Radio Slobodna Evropa da je policija odmah reagovala i da je izvršila uviđaj. Tomić je dodala da je slučaj odmah prosleđen i Odeljenju za maloletničke delikvencije čiji su službenici obavili razgovor sa napadnutim učenikom u prisustvu njegove majke. Portparolka je naglasila da policija intenzivno traga za počiniocima.

U novosadskoj Ekonomskoj školi nisu hteli da komentarišu slučaj.

Međutim, nezvanično saznajemo da je žrtva učenik koji je u ovu školu prešao u ovom polugodištu. Jedna od profesorica nam je potvrdila da su huligani upali u učionicu a da od šoka niko nije reagovao odmah.

“Upali su na sred časa i napali dečaka. Imali su kod sebe bejzbol palicu i srp. Niko im ništa nije mogao, jer su svi bili zatečeni i uplašeni. Tukli su tog dečaka koji je gurnuo klupu i tako se odbranio od ozbiljnijih povreda. Huligani su posle toga pobegli“, rekla nam je profesorica iz te škole.
XS
SM
MD
LG