Dostupni linkovi

Oland: Prolazim kroz bolan period u privatnom životu



Francuski predsednik Fransoa Oland priznao je danas da prolazi kroz "bolan" period sa svojom partnerkom Valeri Trirvaljer posle otkrića medija o njegovoj vezi sa
jednom glumicom.

Oland je danas održao svoju redovnu polugodišnju konferenciju za štampu u Jelisejskoj palati u senci skandala oko oktrića o njegovoj vezi sa glumicom Žili Gaje i odlasku njegove partnerke Valeri Trirvaljer u bolnicu zbog šoka.

Jedno od prvih pitanja posle 30-ominutnog obraćanja bila je o tim izveštajima.

Francuski predsednik je odbio da kaže da li još uvek živi sa svojom partnerkom i da li je ona još uvek prva dama, ali je obećao da će "razjasniti" svoju privatnu situaciju pre odlaska u posetu SAD 11. februara.

"Svako u svom privatnom životu može da prolazi kroz teškoće. To je naš slučaj, to su bolni trenuci", rekao je Oland ali je i dodao da se "privatne stvari rešavaju u privatnosti".

Na pitanje novinara o pravnim posledicama toga što je list Kloser (Closer) objavio slike i vest o njegovoj vezi sa glumicom Oland je rekao da je "ogorčen" zbog kršenja njegove privatnosti ali da neće tužiti list.

On je takođe rekao, osvrćući se na zamerke da je zanemario svoju bezbednost kada je posećivao ljubavnicu, da kao svaka privatna osoba on može da se kreće slobodno kuda hoće ali da je to uvek bilo uz odgovarajuće profesionalno predsedničko obezbeđenje.
XS
SM
MD
LG