Dostupni linkovi

Ljekari ne znaju šta će biti sa Schumacherom


Na vanrednoj koferenciji za medije ljekari u Grenoblu su saopštili kako ne mogu predvidjeti budućnost legendarnog vozača Formule 1, Michaela Schumachera, nakon povrede glave.

"Schumacher je primljen sa ozbiljnom povredom mozga i bio je u komi. Odmah je operisan, nakon prvog snimanja mozga. Trenutno ne možemo ništa reći o njegovoj budućnosti”, saopštili su ljekari koji brinu o Schumacheru.

Schumacher je trenutno u umjetnoj komi i u kritičnom stanju. Ljekari trenutno ne mogu ništa reći o mogućim posljedicama, već samo o trenutnom stanju. Doktori su neprekidno uz njega, navode da mu mu je kaciga spasila život.Takođe su saopštili i da je uz njega porodica.

"Ne planiramo drugu operaciju, smatramo da trenutno nije potrebna”, rekli su ljekari na konferenciji za medije u bolnici u Grenoblu.

Slavbi Njemac je jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, osvojio je sedam šampionskih titula (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004) i "drži" mnoge rekorde u tom sportu. Prema zvaničnom sajtu najbržeg cirkusa na svijetu, on je "statistički najbolji vozač u istoriji".

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG