Dostupni linkovi

SNS:Mogući prevremeni izbori u Novom Sadu


Gradski odbor (GO) Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu doneo je odluku kojom se javnost i koalicioni partneri obaveštavaju da Srpska napredna stranka ubuduće neće po svaku cenu da bude vlast u Gradu, odnosno da neće dozvoljavati neodgovorno ponašanje pojedinih partnera SNS u Novom Sadu, saopštio je danas GO SNS Novog Sada.

Iz SPO-a poručuju da će podržati "i pridružiti se odluci SNS" u vezi sa prevremenim izborima u Novom Sadu, "kakva god da bude".

Kako se navodi u saopštenju, GO Srpske napredne stranke ima stav da samo sprovođenje politike SNS u potpunosti, kao i praćenje državne politike, jesu principi na kojima mora da funkcioniše i vlast u Novom Sadu.

Objašnjava se da, ukoliko Srpska napredna stranka ne bude u mogućnosti da sprovodi takvu politiku, tačnije, ukoliko ne bude imala dovoljan broj partnera koji će je pratiti na tom putu, ta stranka više neće biti deo ovakve većine u Skupštini grada Novog Sada.

"Da li će se formirati nova skupštinska većina ili će se ići na prevremene izbore, ostaje da se vidi", zaključuje u svom današnjem saopštenju GO SNS Novi Sad.
XS
SM
MD
LG