Dostupni linkovi

Šefu barske policije dodeljena zaštita


Načelniku barske policije Milošu Raduloviću, kome su nepoznate osobe u ponedeljak ujutro aktivirale eksplozivnu napravu ispred vrata stana u podgoričkom naselju Blok devet, dodeljena je policijska zaštita.

Kako prenose podgorički mediji, Raduloviću i njegovoj porodici celodnevna policijska zaštita dodeljena je odlukom ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića i direktora policije Slavka Stojanovića.

Nepoznati počinioci bacili su u ponedeljak ujutro u Podgorici bombu na stan Radulovića, u eksploziji niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta.

U trenutku napada, u stanu se nalazila porodica Radulovića, između ostalih i devojčiće od sedam i tri godine, ali srećom nije bilo povređenih.

Crnogorska policija je, do sada, uzela izjave od skoro 20 osoba iz Bara, za koje se sumnja da su članovi kriminalnih grupa ili su povezani sa njima, a mogli bi biti povezani sa bombaškim napadom na stan Radulovića.

U pitanju je drugi napad na Radulovića u poslednih pola godine, pošto su za sada još uvek nepoznate osobe 2. juna bacile dinamit na njegov automobil ispred zgrade u kojoj živi u Podgorici.
XS
SM
MD
LG