Dostupni linkovi

Rodman se vratio iz S. Koreje bez susreta sa UnomBivša zvezda NBA Denis Rodman vratio se u ponedeljak iz Severne Koreje, kazavši da se nije sastao s "fenomenalnim" Kim Džong Unom tokom svoje treće posete izolovanoj državi.

Rodman je razvio neuobičajeno prijateljstvo s Unom nakon što je prvi put posetio ovu državu u martu, kada je proglasio lidera "doživotnim prijateljem", a 8. januara je zakazao košarkašku utakmicu kako bi obeležio Unov rođendan.

Kada je na aerodromu u Pekingu upitan kako se oseća zato što se nije lično sastao s mladim vođom, Rodman je rekao da nije zabrinut i da će se ponovo sastati sa njim, preneo je AFP.

“On je fenomenalan, čoveče. Igrat ćemo za dve sedmice”, rekao je Rodman misleći na utakmicu između Severne Koreje i tima koji se sastoji većinom od bivših igrača NBA lige.

Kada je krenuo iz Pekinga za Pjongyang prošle sedmice, Rodman je rekao da će imati "dobar razgovor" s Unom kako bi pomogli svetu.

Un, koji se obrazovao u Švicarskoj, navodno je veliki fan košarke, a najdraži tim mu je Čikago Buls (Chicago Bulls), za koji je je Rodman igrao 1990-ih godina.
XS
SM
MD
LG