Dostupni linkovi

Prijeteći mailovi zaposlenicima Spomen područja Jasenovac


Ravnateljici i djelatnicima javne ustanove Spomen park Jasenovac jutros je došao prijeteći e-mail sa slikom metka i anonimnom porukom u kojoj ih se proziva kao antihrvate i izdajnike.

To je otvoreni poziv na likvidaciju ne samo nas nego i svih koji misle slično. Dakle i vlade, predsjednika Republike, većine političkih stranaka, izjavila je Hini ravnateljica Spomen parka Jasenovac Nataša Jovičić.

Prijeteću anonimnu elektronsku poruku dobili su, osim ravnateljice, i svih četvero kustosa Spomen područja te voditeljica računovodstva, dakle svi čije su e-mail adrese javno dostupne.

Na službenu adresu došao je i e-mail s potpisom čelnika HČSP-a Josipa Miljka pod naslovom Vi širite četničku propagandu.

Takvi kao Vi su samo ostaci ostataka truleži na hrvatskom nacionalnom tkivu i osuđeni ste na izumiranje i ludilo u koje Vas vodi nezajažljiva i bolesna mržnja, navodi se u e-mailu s Miljkovim potpisom i pozdravom Za dom spremni.

Djelatnici Spomen područja Jasenovac prijetnje su prijavili kriminalističkoj policiji, ali i predsjedniku Republike te drugim institucijama.

Kako bi pregledali e-mailove na službenim računalima očevid je u prostorijama javne ustanove Spomen područja Jasenovac već obavila policija iz Novske.
XS
SM
MD
LG