Dostupni linkovi

Kosovska policija neće tolerisati okupljanja prilikom ponovljenih izbora


Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je danas da, prilikom provođenja ponovljenih izbora u Kosovskoj Mitrovici 17. novembra, policija neće tolerisati nikakva okupljanja, provokacije i prijetnje već da će odmah reagovati, a protiv vinovnika će preduzeti zakonske mjere u najkraćem roku, prenio je Radio Kontakt plus.

"Za vrijeme ponavljanja izbornog procesa na tri biračka centra u Kosovskoj Mitrovici biće angažovan veći broj policijskih službenika u gradu, rekao je Bojić i dodao da kosovska policija radi na izradi operativnog plana.

On je naveo da je Regionalna direkcija policije Mitrovica - Sever nakon analize događaja od 3. novembra, kada je održan prvi krug izbora, započela sa izradom plana za održavanje ponovljenih izbora u Mitrovici.

“Prilikom provođenja ovog operativnog plana biće angažovan veći broj policijskih službenika, tako da će prisustvo policije biti vidljivo posebno u blizini biračkih mjesta gdje će biti obuhvaćen širi prsten obezbjeđenja”, rekao je Bojić.
XS
SM
MD
LG