Dostupni linkovi

Ceca Ražnatović biće svjedok na suđenju funkcionerima Obilića


Folk pjevačica Svetlana Ražnatović i njezina sestra Lidija Ocokoljić svjedočit će 18. decembra na suđenju nekadašnjim dužnosnicima nogometnog kluba "Obilić" Dragiši Biniću i Jovanu Dimitrijeviću kojima se sudi zbog optužbi za nezakonitu prodaju nogometaša tog kluba Milana Obradovića "Lokomotivi" iz Moskve 2001. godine.

Viši sud u Beogradu prihvatio je na današnjem pretresu prijedlog obrane Binića i Dimitrijevića da se Ražnatovićeva koja je bila predsjednica "Obilića" u vrijeme sporne prodaje i njezina sestra saslušaju kao svjedoci.

Njih dvije su priznale nezakonitu prodaju 11 nogometaša "Obilića". Ražnatovićeva je u skladu s tom nagodbom odslužila godinu dana kućnog pritvora, a njezina sestra šest mjeseci. Također, platile su i novčanu kaznu od milijun i pol eura.

Binić i Dmitrijević se terete da su moskovskoj "Lokomotivi" prodali Obradovića za tri milijuna dolara, a da pritom ništa od tih sredstava nije uplaćeno na račun kluba. Obojica negiraju krivicu i tvrde da se u klubu nije ništa moglo dogoditi bez Svetlane ražnatović koja je u to vrijeme bila predsjednica kluba.
XS
SM
MD
LG