Dostupni linkovi

Vučić: Cilj da Srbija bude u EU do 2020. godine


Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak da je cilj te stranke da Srbija postane član EU 2020. godine i da će taj cilj biti i ostvaren.

"Mi ne krijemo da je naš cilj da Srbija 2020. postane član EU i mi ćemo taj zadatak da ostvarimo. Vi znate, za razliku od drugih, kada kažemo da ćemo taj zadatak da ostvarimo da je to sigurno", rekao je Vučić na obeležavanju pet godina od osnivanja stranke u Beogradu.

Vučić je kazao da će korupcija biti satrta da ne bi samlela Srbiju, a da je nužno "odricanje i promena metoda borbe oko Kosova i nezaposlenosti".

"U suprotnom dubina ekonomske krize akumulirane u poslednjih 10 godina proizvela bi nesagledivu političku krizu, gubitak poverenja u institucije i političku elitu i vlast bi se razlila ulicama", rekao je Vučić u Beogradskoj areni.

"Postavili smo jednačinu po kojoj ćemo satrti korupciju ili će korupcija samleti sve nas. Građani nam veruju da je nužno odricanje i promena metoda borbe i oko Kosova i oko nezaposlenosti", rekao je Vučić.
XS
SM
MD
LG