Dostupni linkovi

Miletić: Napad u Mitrovici je politički motiviran


U severnom delu Mitrovice rano jutros dogodila se eksplozija u kojoj nije bilo povređenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Eksplozija se dogodila u 3:15, a od siline eksplozije oštećena su tri lokala. Meta napada bio je lokal u vlasništvu Đorđa Kostića, kandidata Samostalne librelane stranke na predstojećim izborima.

Generalni sekretar te stranke Petar Miletić ocenio je da je bombaški napad na Kostićev lokal politički motivisan i da ima za cilj da uplaši i demotiviše sve one koji planiraju da se pojave na izborima 3. novembra.

"Kostić mi je rekao da mu ne pada na pamet da se povuče sa liste već naprotiv da ga je ovo učvrstilo u uverenju da radi ispravnu stvar,"naveo je Miletić.

Kandidatkinja za gradonačelnika Severne Mitrovice Adrijana Hodzić osudila je jutrošnji bombaški napad i zatražila da se počinioci pronadju i kazne. Ona je u saopštenju navela da je jutrošnji napad u Mitrovici teroristički čin, a da zločin koji se ne kazni uvek se ponovi, zbog čega se dešavaju ovakvi napadi.
XS
SM
MD
LG