Dostupni linkovi

Pirot: Dve osobe lakše povređene u požaru


Dve osobe su lakše povređene u požaru koji se dogodio u petak ujutro oko osam sati u iznajmljenom pogonu pirotske kompanije "Tigar" u fabrici "Suko".

Komandir Vatrogasno-spasilačke čete Policijske uprave Pirot Miroljub Ignjatović rekao je agenciji Beta da je toj službi javljeno da je došlo do eksplozije u bivšoj fabrici "Suko".

"Odmah smo interevenisali sa pet vatrogasnih vozila i 12 vatrogasaca. Intervenisala je Vatrogasna jedinica 'Tigra' sa jednim vozilom i četiri vatrogasca. Utvrdili smo da gori proizvodni pogon koji je u zakup uzeo 'Tigar hemijski proivodi'. Požar je veoma brzo lokalizovan", rekao je Ignjatović, prenosi Beta.

Direktor za podršku korporativnom upravljanju "Tigra" Srđan Stojanović je rekao da je požar izbio u ranim jutarnjim satima u izmeštenom poginu fabrike hemijskih proizvoda "Tigra".

"Dvojica radnika prve smene su brzo i profesionalno reagovala i pri tom zadobili lakše telesne povrede. Najvažnije je da povrede nisu ozbiljne", kazao je Stojanović.

Prema njegovim rečima, narednih dana očekuju se od nadležnih službi kompanije i Policijske uprave Pirot da utvrde uzroke požara.
XS
SM
MD
LG