Dostupni linkovi

Beba Popović napao ekipu podgoričkih “Vijesti”


Vladimir Beba Popović, bivši šef Vlade Srbije za informisnje, napao je danas oko 13.40 minuta ekipu “Vijesti” u Podgorici, ispred zgrade u kojoj se nalaze predstavništvo OEBS-a, ambasada Austrije i generalni konzulat Švajcarske, objevljeno je na portalu Vijesti.

Kako se navodi reporteri “Vijesti” bili su na zadatku ispred te zgrade. Popović je psovao fotoreportera “Vijesti” Luku Zekovića, upotrebljavajući , kako se navodi, najvulgarnije izraze i unosio mu se u lice nakon što je primijetio da ga je fotografisao kada je izlazio iz zgrade, u kojoj se inače nalaze kancelarije njegove nevladine organizacije.

Novinaru "Vijesti" Miodragu Baboviću psovao majku, nazivao ga "smrdljivim govnom" tvrdeći da su mu reporteri "Vijesti" ugrozili privatnost, iako su ga fotografisali na javnom mjestu.

Zatim je fotoreporteru na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, a novinaru Baboviću je oduzeo diktafon.

Kako navode Vijesti , sve vrijeme na licu mjesta je bio pripadnik obezbjeđenja premijera Mila Đukanovića Zoran Jovanović.

Vladimir Beba Popović, bio je jedan od najbližih saradanika i prijatelja pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića i šef vladinog Biroa za informisnje u njegovoj vladi.
XS
SM
MD
LG