Dostupni linkovi

Vukovar: ponovno propali pregovori policije i prosvjednika


Pregovori između policije i prosvjednika, koji traže puštanje na slobodu petorice njihovih članova koji su jučer popodne privedeni zbog nasilnog uklanjanja dvojezičnih ploča te ozljeđivanja četvero policajaca, sinoć su opet održani u zgradi vukovarske policije, ali ponovno bez uspjeha.

Predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara su u zgradu vukovarsko-srijemske Policijske uprave ušli oko 19,30 sati, ali su izašli nakon 20-tak minuta, nakon što policija ponovno nije htjela udovoljiti njihovu zahtjevu da petoricu privedenih pusti na slobodu.

Po izlasku iz policijske zgrade, jedan od čelnika Stožera Drago Adžaga je okupljene prosvjednike izvijestio kako progovori, kao i oni prije sat i pol, nisu uspjeli.

No, kazao im je kako su privedenima uspjeli poslati poruku s pitanjem žele li da im Stožer pošalje odvjetnika Zvonimira Hodaka, na što su dobili potvrdan odgovor.

Adžaga je ponovno pozvao prosvjednike na dostojanstveno ponašanje, naglasivši da među prosvjednicima ima dosta mladih te da nitko ne želi da im se nešto dogodi
XS
SM
MD
LG