Dostupni linkovi

Sin Nasera Keljmendija mora da napusti Crnu Goru



Liridon Keljmendi, mlađi sin Nasera Keljmendija, moraće da napusti Crnu Goru, jer mu je uručeno rješenje o ukidanju boravka u ovoj državi, prenose podgorički mediji.

Rješenje je navodno donijela policija po nalogu ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, nakon hapšenja Keljmendija prije dvije noći, ali i zbog toga što je i ranije hapšen u Crnoj Gori.


Ukoliko u roku od 48 sati sam ne napusti Crnu Goru, Keljmendi će biti deportovan. Prema nezvaničnim informacijama, njemu je zabranjen ulazak u Crnu Goru naredne dvije godine. Liridon je juče saslušan u ulcinjskom osnovnom sudu i kažnjen sa 500 evra, nakon čega je pušten na slobodu.

Iz policije je saopšteno da je L.K. uhapšen na osnovu Zakona o prekršajima zbog osnovane sumnje da je počinio fizički napad, izazivanje osjećaja ugroženosti kod drugog prijetnjom da će napasti na život i tijelo tog lica, te prekršaj drsko ponašanje na javnom mjestu.

On je 16. jula pušten iz spuškog zatvora, a bio je osuđen zbog podstrekivanja službenika MUP-a da njemu i bratu Elvisu izdaju lažna crnogorska dokumenta.
XS
SM
MD
LG