Dostupni linkovi

Losa Anđeles: U univerzitetskom kampu ubijeno pet ljudi


Najmanje pet osoba je sinoć ubijeno, uključujući i ubicu, koga je ubila policija u biblioteci univerzitetskog kampa kod Los Andjelesa, saopštila je lokalna policija i dodala da je još pet osoba povredjeno.

Osumnjičeni, u crnoj odeći i s pancir prslukom, najpre je ubio oca i brata, nakon što je zapalio njihovu kuću i počeo nasumice da puca na ulici Santa Monike. Nekoliko kilometara od tog mesta se nalazio američki predsednik Barak Obama koji je učestvovao na nekom skupu.

Jedan očevidac je rekao da je osumnjičeni, izmedju 25 i 30 godina, ubio jednog pešaka i jednog vozača iz poluautomatskog oružja i oteo mu vozilo.

Policija uhvatila je napadača koji je pobegao u biblioteku i tu ga je ubila. Napadač je nasumice pucao na ljude u biblioteci, koje nije povredio.

Policija je dodala da je pet osoba povredjeno u nasumničnoj pucnjavi na ulici i da je još jedan osumnjičeni priveden u policiju.

škole u okolini ubistva su juče odmah zatvorene, navela je policija i dodala da je u ulicama Santa Monike neko vreme vladala prava panika.
XS
SM
MD
LG