Dostupni linkovi

Predsedništvo SPS o predlogu sporazuma sa Prištinom


Sednica Predsedništva Socijalističke partije Srbije, na kojoj bi, prema najavama, trebalo da daju podršku premijeru Ivici Dačiću i pregovaračkom timu Beograda za postignuti dogovor o predlogu sporazuma sa Prištinom, počela je danas nešto posle 12 sati u sedištu stranke.

Sednici, između ostalih, pisustvuju lider Ivica Dačić, kao i funkcioneri stranke Žarko Obradović, Petar Škundrić, Dušan Bajatović, Milutin Mrkonjić, Slavica Đukić Dejanović, Zvonko Stević...

Pred početak sednice Predsedništva u sedištu SPS bili su i koalicioni partneri te stranke - lider PUPS Jovan Krkobabić i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

Obradović je juče rekao Tanjugu da će Predsedništvo podržati rad predsednika SPS Ivice Dačića, koji je i premijer Srbije.

"On je u odnosu na situaciju koja postoji u ime Vlade Srbije, kao šef pregovaračkog tima, pokazao izuzetnu državničku mudrost i odgovornost i našao najbolje rešenje, zajedno sa svima ostalima, koje štiti interes Srba na KiM i interes Srbije", rekao je Obradović.
XS
SM
MD
LG