Dostupni linkovi

Lekić:Đukanović laže za Koštunicu


Miodrag Lekić kaže da premijer Milo Đukanović "bestidno laže" tvrdeći da je iza ubistva Duška Jovanovića stoji lider DSS Vojislav Koštunica.

"U istoriji Crne Gore nije bilo tako bestidnog saopštavanja neistina kao što ih saopštava Milo Đukanović", kazao je kandidat na izborima za predsednika Crne Gore na predizbornom skupu u Kolašinu.

Ocenio je da Đukanović "u delirijumu i strahu" iznosi neistine. "Niko nikada u Crnoj Gori nije tako bestidno govorio laži", rekao je Lekić.

Te ocene je na skupu podržao šef izbornog šstaba Lekića, potpredsednik Nove srpske demokratije Goran Danilović. Đukanović je, po njegovim rečima, "ogrezao u oholosti".

"Đukanović je mali i nedostojni tiranin koga istorija neće ni pamtiti", smatra Danilović.Đukanović je na jucerašnjoj konferenciji za novinare rekao da Lekić zna ko je ubio Duška Jovanovića.

"Duška Jovanovića je ubio onaj ko ga je najviše koristio dok je bio živ. To je onaj koji je najviše koristio i Lekića u svim godinama njegovog ambsadorovanja. On je bio poslodavac i Jovanovića, i Lekića, i to je bio isti onaj koji je nosio politički kišobran za ubistvo Zorana Đinđića i onaj koji je svojpm kleronacionalističkom politikom onemogućavao Srbiji da stane na evropski put", rekao je Đukanović.
XS
SM
MD
LG