Dostupni linkovi

MUP: Uroš Mišić ismeva policiju


Uroš Mišić trebalo bi danas da dođe u policiju i da iskaz u vezi s nedavnom tučom u beogradskom klubu "Plastik", izjavio je njegov advokat Borivoje Borović.

Beogradska policija traži Mišića zbog nedavne tuče u noćnom klubu "Plastik" u kojem se on, navodno, s drugovima tukao sa američkim marincima, koji čuvaju ambasadu te zemlje u Beogradu.

Međutim, iz MUP-a kažu da su javne najave o njegovoj predaji igra sa ciljem ismevanja policije. "Mišić očigledno javno ismeva policiju i na taj način želi da preokrene situaciju u svoju korist", navode u policiji za Blic.

Kako piše taj list, Borović je već tri puta obmanuo srpsku policiju najavama da će se njegov klijent Uroš Mišić (24) pojaviti na saslušanju. Istovremeno, policija od 21. februara pokušava da locira begunca. "Angažovani su posebni timovi za njegovo lociranje, a za njim se traga u celoj Srbiji. Tokom potrage je pretreseno više od 30 lokacija, stanova njegovih prijatelja i lokala u koje dolazi", objašnjavaju u MUP-u za Blic.

Mišić se sumnjiči da je 21. februara u "Plastiku" sa dvojicom saučesnika učestvovao u tuči u kojoj su napadnuta dvojica pripadnika obezbeđenja Ambasade SAD. Dvojica marinaca Moler Džefri Artur i Garsija Huan Enrike saslušani su i obojica su navela da napadače ne poznaju odranije.
XS
SM
MD
LG