Dostupni linkovi

Mirčić: Nikolić dobio pet miliona evra od Miškovića



Potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić izjavio je danas da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobio pet miliona evra od Miroslava Miškovića za vreme predizborne kampanje 2008. godine.

Mirčić je na konferenciji za novinare u Novom Sadu optužio i predsednika Srpske napredne stranke i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je u isto vreme od Stanka Subotića Caneta primio milion evra.

"Podatke do kojih je došao Vojislav Šešelj tek sada iznosimo u javnost samo zato što smo sada došli do detalja, nepobitnih dokaza i tačnih iznosa koje su dobili Nikolić i Vučić. Jednostavno, nismo hteli da licitiramo", rekao je Mirčić.

"Ne znam gde je taj novac nestao niti na šta je potrošen. Jedino što znam jeste da SRS u predizbornoj kampanji nije dobila od Nikolića i Vučića ni jedan evro cent", kazao je Mirčić.

SNS je nastala cepanjem SRS Vojislava Šešelja u kojoj je Tomislav Nikolić bio zamenik predsednika, a Aleksandar Vučić generalni sekretar. SNS je osnovana 10. oktobra 2008. godine.
XS
SM
MD
LG