Dostupni linkovi

Borović:Moj klijent Mišić nije došao u policiju, iako je nevinUroš Mišić nije danas došao na saslušanje u policiji u Beogradu gde je trebalo da u svojstvu građanina da iskaz o tuči u klubu "Plastik", rekao je za agenciju Beta njegov advokat Borivoje Borović.

"Uroš Mišić nije izvršio ovo krivično delo i bilo bi logično da se pojavio, ali on se uplašio. Napravljena je veštačka histerija koju su stvorili mediji i određeni nadležni organi, i mi smo odlučili da sačekamo pogodniji trenutak da se on pojavi", kazao je Borović.

Mediji su ranije preneli da je Mišić nedavno u klubu "Plastik" učestvovao u tuči u kojoj je jedan američki marinac, službenik Ambasade SAD u Beogradu, udaren flašom u glavu.

Mišić koji je septembra 2008. godine osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva policajca Nebojše Trajkovića na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk 2007. godine. Kazna mu je potom prepolovljena i on je 4. decembra prošle godine pušten iz zatvora jer je ispunio uslove iz Zakona o amnestiji.
XS
SM
MD
LG